søndag 24. oktober 2010

i love my family


Jeg kjenner meg så RIK!! Penger og ting, gir ikke denne RIKE følelsen jeg kjenner på, men mennesker som har plass i hjertet mitt gjør!!!
Det betyr så masse med venner og familie som gjør livet så fargerikt, nært, lattermildt og godt!!


Familien min gjør livet mitt RIKT! Å bare kunne være seg selv, være ærlig om livet, snorke på sofaen, gode prater rundt bordet, latter, deilig mat osv. 
I dag har vi vært sammen med familien hele dagen. Mamma og pappa har vært på tur til Frankrike, og det var en stund siden vi hadde vært sammen. Så som vi oftest gjør har vi spist MASSE god mat, drukket god drikke, kosa oss rundt langbordet, og hatt real quality time!!!! Cant get enough!!!!! Mamma og pappa har kjøpt kilosvis med ost, og deilig vin i Frankrike, som vi fikk nyte i kveld! Nå er magen full, og hjertet er takknemlig for livet!!!!

Ost og vin rundt langbordet..
Ha en fantastisk uke dere!!! Prinsessene har fått vannkopper, så vi holder oss hjemme noen dager, de er i god form, forutenom prikkene, så vi skal kose oss masse!!!

Gode bestefar

4 kommentarer:

 1. Åh, det e så fantastisk koselig å lese bloggen din Johanne :) Håpe dåkke får ei flott uke!

  SvarSlett
 2. Såååå koselige bilder!!! Ost og vin...NAM! Det hørtes digg ut! God bedring til dere. Håper dere blir fort friske igjen. KLEM!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. tusen takk ladies!!! hjertlig velkommen på ost og vin en dag hilde ;)

  SvarSlett