fredag 22. oktober 2010

favoritt fredag

det er noe helt spesielt med fredagskvelden, den har en slik ro, og noe ekstra avslappende rundt seg...hos oss, som sikkert mange andre, går ukene og helgene i ett, og vi har lært oss at vi må prioritere for å få tid til det som er viktig for oss. Så for oss er fredagskveld = familiekveld. Vi prøver å la den være på jentenes premisser, og gjøre kjekke ting sammen med dem. Og det er SSÅÅÅ koselig!!!! Storejenta vår elsker X faktor, "jentelus- potetgull" og cola i sofaen :)
Nå er begge prinsessene i seng. Mannen kom ned etter å ha lagt storejenta, og fortalte at ho hadde noe ho ville vise me, da jeg kom på rommet hennes, sto ho i senga og så ut vinduet og så på månen..: mamma, se kor fint da!" I LOVE IT!!! Ukas beste kveld!!

Ellers har vi alle 4 vært syk denne uka, og kreftene har ikke helt vært der vi liker at de skal være, men det er greit en gang i blandt. Nå kjenner vi at kreftene kommer tilbake, og jeg håper snøen ligger noen dager til, så vi kan gå ut en tur og lage en snølykt med prinsessene. Synes det er koselig at det er litt mørkere om kvelden nå, gode grunner til å tenne masse lys og fyre i peisen! Ha en flott helg, og kos dere med familien!

2 kommentarer:

 1. Jaaa, jeg og elsker fredagskvelden. Den beste i hele uka. :) Koselige bilder og ord. Håper dere blir fort friske. Klemklem!

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Takk for koselig hilsen:)
  -Så rart at du ikke klarer å følge.
  Det er så koselig å besøke din blogg også Johanne:)!

  SvarSlett