tirsdag 26. oktober 2010

gangen vår


 Jeg hadde høstferie fra skolen for noen uker siden, og benyttet anledningen til å male gangen vår.. hadde så lyst å vise dere hvor fint det ble, for jeg er så fornøyd!!! :)
Dette nydelige skiltet fikk jeg av en god venninne her en dag.
Når jeg først setter i gang med et prosjekt, er jeg vanskelig å stoppe! Jeg lå i senga og tenkte at i dag er dagen for å gjøre noe jeg har hatt lyst å gjøre lenge..male gangen :) Jeg leverte jentene i barnehagen, og rett i malebutikken.. Rakk ikke å ta på maleklær engang.. Klokka 11 sendte jeg mms til mannen med første strøk av nymalt gang..:) han ble heldigvis positivt overansket!

Jentene diskuterer hvem som skal holde skrujernet ;)
 Neste morgen var listene festet opp igjen, og bildene hengt på veggen...Effektiv forandring kan vi kalle dette :)
Julia hjelper med spikerpistolen

Forandring fryder!

 

søndag 24. oktober 2010

i love my family


Jeg kjenner meg så RIK!! Penger og ting, gir ikke denne RIKE følelsen jeg kjenner på, men mennesker som har plass i hjertet mitt gjør!!!
Det betyr så masse med venner og familie som gjør livet så fargerikt, nært, lattermildt og godt!!


Familien min gjør livet mitt RIKT! Å bare kunne være seg selv, være ærlig om livet, snorke på sofaen, gode prater rundt bordet, latter, deilig mat osv. 
I dag har vi vært sammen med familien hele dagen. Mamma og pappa har vært på tur til Frankrike, og det var en stund siden vi hadde vært sammen. Så som vi oftest gjør har vi spist MASSE god mat, drukket god drikke, kosa oss rundt langbordet, og hatt real quality time!!!! Cant get enough!!!!! Mamma og pappa har kjøpt kilosvis med ost, og deilig vin i Frankrike, som vi fikk nyte i kveld! Nå er magen full, og hjertet er takknemlig for livet!!!!

Ost og vin rundt langbordet..
Ha en fantastisk uke dere!!! Prinsessene har fått vannkopper, så vi holder oss hjemme noen dager, de er i god form, forutenom prikkene, så vi skal kose oss masse!!!

Gode bestefar

fredag 22. oktober 2010

favoritt fredag

det er noe helt spesielt med fredagskvelden, den har en slik ro, og noe ekstra avslappende rundt seg...hos oss, som sikkert mange andre, går ukene og helgene i ett, og vi har lært oss at vi må prioritere for å få tid til det som er viktig for oss. Så for oss er fredagskveld = familiekveld. Vi prøver å la den være på jentenes premisser, og gjøre kjekke ting sammen med dem. Og det er SSÅÅÅ koselig!!!! Storejenta vår elsker X faktor, "jentelus- potetgull" og cola i sofaen :)
Nå er begge prinsessene i seng. Mannen kom ned etter å ha lagt storejenta, og fortalte at ho hadde noe ho ville vise me, da jeg kom på rommet hennes, sto ho i senga og så ut vinduet og så på månen..: mamma, se kor fint da!" I LOVE IT!!! Ukas beste kveld!!

Ellers har vi alle 4 vært syk denne uka, og kreftene har ikke helt vært der vi liker at de skal være, men det er greit en gang i blandt. Nå kjenner vi at kreftene kommer tilbake, og jeg håper snøen ligger noen dager til, så vi kan gå ut en tur og lage en snølykt med prinsessene. Synes det er koselig at det er litt mørkere om kvelden nå, gode grunner til å tenne masse lys og fyre i peisen! Ha en flott helg, og kos dere med familien!

torsdag 7. oktober 2010

høstferie

Jeg har ingen forelesninger på skolen denne uken, det betyr vel at jeg som flittig student burde lese og løse oppgaver...men når man er mamma i tilegg til å være student, må man noen ganger prioritere annerledes, og denne uken ble en kvalitetsuke med jentene mine! her kommer glimt av noen koselige øyeblikk...








 
Jeg ønsker dere ei god helg!!

tirsdag 5. oktober 2010

Ut på tur aldri sur

Sommeren her på Sunnmøre viste seg ikke på sitt beste i år, det var ikke mange dager der sola varma slik jeg liker det.  Hadde det ikke vært for 1 mnd opphold i Thailand i vinter, vet jeg ikke om jeg hadde synes at det er helt ok at høsten er her.....og vinteren ligger rundt hjørnet.

Men vi gjorde mange kjekke ting i sommer uansett, blandt annet fikk vi være med våre fantastiske venner på hyttetur til Olden, en helg med nydelig vær og avslappet stemning!!... Bortsett fra fjellturen vår, som var aldeles vakker men ikke avslappende!!
Vi var alle glade for å få bruke kroppen litt, og gå tur i det fine været!!
Jeg hadde lille prinsessa på ryggen i bæremeis for første gang, det var såå koselig; vi sang, og hadde det gøy på tur! Intil jeg begynte å bli sliten, og kjenne på at kreftene ikke helt strakk til. Det ble brattere stigning, og vi hadde gått leeeenge... Det var vått i bakken, som gjorde det glatt, og til tider litt skummelt etter min mening..
Jeg begynte å føle meg usikker på om jeg klarte å komme meg ned fra fjellet, med Oline på ryggen uten å snuble eller skli...

En av de rikeste velsignelsene i mitt liv er min mann, han er en av de mest positive menneskene jeg kjenner, og han imponerer meg stadig, selv når han er under press.
Flere ganger har jeg hørt historien om da han var i militæret og gutta ble skikkelig sinte på han fordi han var så positiv og lite påvirket under de mest pressede situasjoner på øvelse...
Plutselig her på fjellet, var jeg i deres sko.... min mann smilte og lo, han synes det bare var koselig og kjekt å kjenne at svetten rant, og at man må velge ut hvilke steiner man skal ha fotfeste på... Jeg synes det var rett og slett motbydelig at han smilte!! :)

Min mann strekker meg, og utfordrer meg ofte med måten han lever på, og jeg vil for alltid beundre hans måte å takle livet på! Han lærer meg å ta en risk, og kjenne på seiersfølelsen etterpå!!


Vi kom oss sliten og trygt ned fra fjellet, med GOD hjelp fra en støttende mannehånd, og jeg kjente at jeg var stolt! Jeg klarte det!!!! Mannen sier fortsatt at han synes det var helt forsvarlig å ta meg med dit, og at jeg klarte meg kjempe fint!

Å ha en positiv holdning til livet i en hver sitasjon synes jeg er svært utfordrende, men jeg jobber med saken, og gleder meg til å bestige fjell med smil om munnen, og kjenne at utfordringer i livet gjør meg godt!!

Jeg har hatt besøk av verdens beste søstre, mamma og pappa! Jeg er så ufattelig heldig!!!

søndag 3. oktober 2010

Livet er en gave

Jeg er takknemlig for livet!
Det er ikke en dans på roser, og sola skinner ikke i stua mi hver dag.
Hverdagene byr på utfordringer, og noen av dem kunne jeg nok ønske meg langt bort ifra, men de gjør livet så rikt! Det er da jeg virkelig kjenner at jeg lever!


Som dine dager er skal din styrke være... Bibelen


Lev og nyt de små øyeblikkene som er her og nå; de dukker plutselig opp, forsvinner så alt for fort og er mer enn gull verdt!
Kjenn at du lever! Ikke vent til i morra med å smile. Gi deg tid til å kjenne vinden, og se at livet er verdt å LEVE!

Jeg skal ha høstferie denne uka, og skal kose meg masse! Gleder meg til mange verdifulle øyeblikk med venninner, jentene mine, mannen min og meg selv :)
Som dere ser er det lenge siden jeg har skrevet her på bloggen, og jeg har vært usikker på om jeg skulle begynne på igjen, men here we go.... håper å kunne være til oppmuntring for noen der ute :)

Ha ei flott uke med små og store gleder!