torsdag 25. mars 2010

Jentetur til England


Jeg er så utrolig heldig å ha 3 fantastiske søstre, og verdens beste mamma!!
Gleden er at vi har det så godt sammen! Det er bare 5 år mellom meg (eldst) og Pernille (yngst), så jeg skal love dere at vi har hatt mye morro sammen (og selvfølgelig litt biting, kloring og kniping) opp gjennom barndommen vår..
Pernille bor i Bradford i England, og vi savner henne veldig, så vi bestemte oss for å benytte anledningen og ta oss en jentetur for å besøke henne.
Jeg har alltid hatt et inntrykk av at England er et kjedelig og grått land, og har i seg selv ikke vært blandt de landene jeg har lyst å se mer av... Men denne helgen fikk jeg bevist noe annet!
Smart som jeg er fant jeg ut at vi kunne fly til London, og kjøre opp til Bradford som ligger en 4 timers kjøretur nordover i landet. Og jeg sa meg jo selvfølgelig villig til å kjøre bilen...det angret jeg på mange ganger, på firfeltsvei, venstrekjøring, og manuell gir (som jeg ikke har kjørt på lenge), men gleden var at vi fikk se masse av England og det var fantastisk vakkert og utrolig romtantisk!!!! England er vel verdt et besøk!!


Lille jenta mi Oline fikk lov å være med oss på tur, og kosa seg masse med tante Mille og onkel Markus.
Tusen takk for en FANTASTISK helg!!!

torsdag 11. mars 2010

Strikkedilla

Da storejenta mi ble født for 2 og et halvt år siden fikk jeg plutselig øynene opp har for hjemmestrikka ullklær, noe jeg ikke har brydd meg så mye om før...men nå synes jeg ihvertfall at det er VAKKERT!!
Jeg har desverre ikke noen i nærmeste familie som strikker så mye, så etter mormor døde har det ikke vært mye strikk i familien.
Men jeg har lenge kikket i strikke brosjyrer og blitt fristet til å begynne, men har vel tenkt at det er litt for vanskelig....
MEN nå har jeg altså kommet godt igang på mitt første skikkelige prosjekt, foreløpig ikke de store utfordringene, men det er super morro!! Jeg koser meg hver gang jeg tar frem strikketøyet!!!
Gleder meg til påske og masse tid til å strikke ferdig denne lille jakka til lilleprinsessa :)

tirsdag 2. mars 2010

hverdagsvenner

Ukene flyger, og det er mye man ønsker å gjøre, og tenker man skal få tid til, også blir det bare aldri..slik har jeg det i blandt!!! Jeg elsker å møte andre mennesker, og dele hverdagen sammen med dem. Men hverdagen fylles ofte opp med alt mulig annet, og når fredagen kommer er det kanskje ikke så mange mennesker jeg har fått delt hverdagen sammen med..
Jeg har den glede å være hjemme sammen med barna mine denne våren, og har nok litt mer tid til rådighet enn andre, og det setter jeg umåtelig stor pris på!!
I dag var jeg og Oline på lunch besøk sammen med 2 herlige damer og 2 nydelige små, det var med et smil om munnen jeg kjørte der fra, nydelige stunder for store og små!! Ikke lenge etter jeg hadde kommet meg inn døra hjemme, ringte min gode venninne og inviterte oss på hverdagsmiddag, er det ikke fantastisk? Julia var i ekstase over å få besøke kompisen sin, ikke minst over å få bade i badekaret hans, siden vi ikke har vårt eget :) Jeg kjenner meg rik i hjertet når jeg tenker på vennene i livet mitt!!

 
Jeg blir inspirert til å dele hverdagen med mine venner, og benytte de koselige hverdagsettermiddager, til å gjøre noe koselig sammen med noen!! Det er så mange flere hverdager enn helgedager, så la oss virkelig nyte disse også!!
Dette flotte servicet fikk Oline til jul, og jeg synes det er fantastisk skjønt!!!

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld, og gled deg i hverdagen din!