søndag 28. februar 2010

Skiglede


I år har vi hatt tidenes vinter her på sunnmøre, det er strålende vakkert, jeg blir stadig overveldet over den flotte naturen!!! Føler meg så heldig som får vokne om morgenen og se ut vinduet og rett på de majestetiske sunnmørsalpene, som soler seg ved fjorden....Im in love!!


På valentinesday bestemte jeg meg for å gi min mann en gave jeg viste han ville like, det måtte bli noe annet en fin skjorte eller nye sokker....Han er en sprek og energifylt ektemann, som liker en utfordring og action! Hans kone er desverre ikke så actionfylt, og vintersport er ikke hennes sterke side, ikke har hun likt det så godt heller....
Men jeg bestemte meg for å ta min mann med på romantisk kveldsskitur, noe jeg kunne tenke meg han ville like, og det kan man mildt sagt at han gjorde!!! Det var det beste jeg kunne gi han, han var overveldet!!


Så det gjelder virkelig å gi de vi er glad i det vi vet de ønsker seg :)
Og jeg ble faktisk ganske inspirert av min kjære mann som gav meg masse oppmuntring om hvor flink jeg var på ski, så jeg har vært på skitur 2 ganger denne uka, og har kosa meg masse i nydelig snø og strålende sol!!!


Håper snøen holder seg litt til, så jeg kan rekke noen turer til i skiløypa og øve meg enda litt til:)
Jeg har ihvertfall bestemt meg for at jentene mine skal få lære å stå på ski så tidlig så mulig, slik at de kan bli flinke, og synes det er gøy på tur!!

Så har jeg lyst å takke jordbærpiken for oppmuntring og award!!!



Tusen tusen takk, er så glad for å være din venninne!!

Ha en deilig søndagskveld!

fredag 26. februar 2010

Roser i hverdagen

Det er noe som er så speseilt og fantastisk med fine blomster! Jeg elsker overanskelser, og blir alltid hoppende glad når mannen kommer hjem med en bukett!! Men det finnes jo et hav av forskjellige typer, og hva skal man velge, det er ikke lett for en god mann å skulle finne "de rette blomstene". Jeg har prøvd å gi mannen litt tips om hvike farger og type blomster jeg liker, tok han til og med med på blomstershopping forrige uke for å gi han litt tips ;) Jeg gleder meg virkelig til neste overraskelse!!!Det er jo så ekstra gøy å både gi og få noe som en vet en liker!!

Disse rosene har prydet stua mi i noen uker nå, og er snart klare for søpla, men i går gikk jeg forbi mester grønn, og kunne ikke gå forbi det FANTASTISKE buskerosene deres....jeg bare måtte kjøpe meg en bukett!! de får meg til å smile hver gang jeg ser på dem, og jeg har virkelig skjønt at fine blomster gjør meg godt!

fredag 19. februar 2010

Gode mammaer

Jeg er så takknemlig for alle de fantastiske damene i livet mitt! Vennskap er bare uerstattelig!! Dere er så gode!
Vinteren er idyllisk, og mammene er ute på gåtur, se for en gjeng! Babyene i vognene er jammen heldige som får vokse opp med slike enestående mødre!!

La oss fortsette å leve i nuet, og nyte disse øyeblikkene som har så stor verdi!